Friday, 23 Apr 2021, 03:16:30

Welcome Guest | RSS
Atlas InfoNet
MainRegistrationLogin
Site menu

Login


The Silent Scream - Strig─âtul mut (tradus in ro.)
Filme ca acesta trebuie sa faca parte din informarea femeilor inainte de a face un avort, conform legislatiei. Din pacate, presiunea din partea suporterilor avortului si a organizatiilor neguvernamentale ce promoveaza asa zisa "planificare familiala" fac ca putine femei sa aleaga avortul in cunostinta deplina a procedurii, urmarilor dar mai ales asupra semnificatiei morale.
Reunoasterea pruncului nenascut ca fiinta a cunoscut o evolutie de-a lungul timpului, de la momentul nasterii pana la 3 luni sau mai putin, in functie de diverse state. Iar pe masura ce instrumentele de detectare permit, aflam din ce in ce mai mult despre evolutia in pantec a copilului, de la momentul conceperii pana la nastere.
Filmul este realizat si prezentat de dr. Bernard Nathanson, pe care "Strigatul mut" l-a schimbat total. Din director al unei clinici de avorturi din New York si fondator al NARAL, organizatie cu un rol crucial in legalizarea avortului in SUA (procesul Roe vs Wade), dr. Nathanson a devenit un mare luptator pentru cauza vietii.
Acest film nu are nimic a face cu religia. Dr. Nathanson s-a declarat ateu. Acest film nu are nimic a face cu convingerile personale. Este doar crudul adevar: acela ca avortul nu inseamna "dreptul femeii de a alege", ci o crima comisa "legal" impotriva unei fiinte umane.
Organizatiile, medicii si politicienii pro-avort din Romania si intreaga lume tin femeile in ignoranta, ascunzandu-le, prin omisiune sau minciuna, adevarata natura a acestui act criminal, dar si consecintele devastatoare pe care avortul le are chiar asupra femeilor care-l fac.
Avortul a devenit o industrie puternica si influenta. Cu cinism, cei care pretind ca "ajuta femeile" opereaza in toata lumea o retea de mii de clinici, cu o cifra de afaceri de miliarde de dolari. Bani patati de sange.
Impotriva acestora se poate lupta cu instrumente precum "Strigatul mut". Vizionati filmul si anuntati si pe altii despre existenta lui.


Calendar
«  April 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Polls
Rate my site
Total of answers: 39


Copyright MyCorp © 2021Make a free website with uCoz