Friday, 23 Apr 2021, 04:53:14

Welcome Guest | RSS
Atlas InfoNet
MainRegistrationLogin
Site menu

Login


Agenda ascunsă - Esoteric Agenda (cu subtitrare în lb. română)
"Exista o Planificare Ascunsa in spatele fiecarei fatete a vietii terestre despre care credeam odinioara ca este independenta. Exista grupari ale "Elitei" planetare ce guverneaza aproape fiecare organizatie politica, economica, sociala, corporatista etc., ba chiar si ONG-uri sau unele organizatii ce "se opun" sistemului. Acest film prezinta rezultatele muncii asidue si a cercetarilor unor specialisti din aceste domenii, in speranta ca expunerea acestor descoperiri va ajuta la redarea viitorului planetei proprietarilor de drept: oamenii."
Citat din film:
" ... si unul dintre cele mai mari exemple de "Gandire De Turma" este stigmatul atribuit teoriilor conspiratiei. Eticheta "Teoria Conspiratiei" ofera o senzatie distincta persoanelor obisnuite.
Asasinarea lui JFK, Aria 51, Roswell, secrete guvernamentale, disparitii misterioase ... toate aceste subiecte par un pic cam fantaziste pentru oamenii obisnuiti si este de inteles de ce. Ele trebuie sa sune ca si cum ar fi contrafacute. De-a lungul timpului aceste povesti au fost inflorite si prost interpretate, unele fapte au fost omise sau adaugate.
Unele pot fi adevarate, unele pot fi false, dar un lucru este sigur, daca un secret global trebuie sa ramana ascuns, iar acesta incepe sa iasa la suprafata in public, cea mai buna acoperire este de a deforma adevarul , sa-l infloresti sau sa-l alterezi pana ce va parea absurd sau ridicol.
Deci ce se intampla cand secretul implica guvernul si guvernul are legaturi adanci cu mass media? Si atunci cand mass media principala, asa cum am spus mai devreme, s-a dovedit ca determina cel putin 80% din opinia publica? Logica este de necombatut. Rolul mass mediei de orice fel este sa-i faca pe oameni sa se simta idioti chiar si daca pastreza o minte deschisa catre teoriile conspiratiei."
Deasemenea spunerea adevarului pe jumatate (care este tot o minciuna) sau spunerea adevarului combinat cu un pic de minciuna (ca si cum ai face un ceai si ai pune in el o picatura de cianura) este o modalitate ideala de a ascunde adevarul. Si ceea ce este poate si mai paradoxal, este ca o minciuna suficent de mult repetata, ajunge sa devina un adevar in constiinta maselor. (desi in realitate nu este asa).

Insa,
"Orice adevar trece prin 3 faze. Mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta, si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine!..." ( Avicena)

Termenul "Conspiracy Theory" este foarte des folosit in mass media in ultima vreme. Este ca un fel de eticheta care se pune pe fruntea tuturor care incearca sa scoata la lumina anumite informatii care deranjeaza sistemul, care-i deranjeaza pe cei care ne conduc.
Sunt bagati toti in aceiasi oala si mai mult, sunt considerati posibili teroristi, de catre George Bush. Mai mult, pe acest site chiar se spune ca toti suntem considerati posibil teroristi. Deci, daca iti manifesti public indoiala fata de teoriile oficiale, vehiculate in mass media principala, legate de anumite subiecte sensibile gen 11 septembrie, JFK si altele de genul acesta poti fi considerat un posibil terorist.
Nu stiu cine sunt mai Teoreticieni ai Conspiratiei, noi sau mass media si guvernele noastre care ne insira povesti si minciuni cu nemiluita ?
(cea mai evidenta conspiratie din punctul meu de vedere si cred ca cea mai importanta a tuturor timpurilor, este cea legata de 11 septembrie... sa fii cretin sa mai crezi mass media oficiala...)
Calendar
«  April 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Polls
Rate my site
Total of answers: 39


Copyright MyCorp © 2021Make a free website with uCoz