Friday, 23 Apr 2021, 04:36:39

Welcome Guest | RSS
Atlas InfoNet
MainRegistrationLogin
Site menu

Login
Codul Lui Moise - Un Cod Care poate Elibera Toata Omenirea ( cu subtitrare in romana )

– Este oare posibil ca acum 3.500 de ani, Moise sa fi aflat secretul  prin care se poate atrage tot ce iti doresti? Codul lui Moise a fost  folosit initial pentru a crea unele dintre cele mai mari miracole din  istorie, dar apoi a fost ascuns.

     Filmul porneste de la ideea ca revelatia pe care a avut-o Moise nu  poate fi inteleasa fara un cod. Atunci cand o voce i-a vorbit spunandu-i  sa mearga la faraonul Ramses pentru a cere eliberarea poporului evreu  din scalvie, Moise a intrebat de la cine vine revelatia si a primit  raspunsul "Eu Sunt Cel ce Sunt”. Filmul propune o alta interpretare a  acestui raspuns.

     "Pentru prima data personalitati cunoscute, academicieni, 
psihologi si filosofi au dezvaluit codul lui Moise si modul cum tu te  poti folosi de energia lui pentru a-ti schimba viata…
     Astazi avem puterea de a ne distruge lumea de multe ori,  dar codul lui Moise descatuseaza un nou tip de putere. Una de a crea  lumi, si una care ne poate ajuta sa ne indeplinim destinul nostru  individual si colectiv.
     Daca Dumnezeu chiar este in fiecare dintre noi, atunci se  poate spune ca fiecare dintre noi e o intrupare divina. Daca asta este  adevarat, care ar fi posibilitatile noastre? Ce putem noi crea?”

     Filmul vorbeste despre trei chei pe care aveam nevoie sa le cunoastem  pentru a debloca experienta de a fi o intrupare a divinitatii, astfel  ca in cele din urma sa o simtim in corpurile noastre. Cele trei chei  sunt: a oferi, unitatea si destinul.
     In final, filmul propune o metoda prin care fiecare poate folosi noua  interpretare a numelui lui Dumnezeu pentru a aduce in viata sa ceea ce  este cu adevarat important.
     Desi la prima vedere traducerea lui "I AM THAT I AM / I AM THAT, I AM” nu suna foarte bine in romaneste, ea se justifica pana la sfarsitul filmului.type="application/x-shockwave-flash">Calendar
«  April 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Polls
Rate my site
Total of answers: 39


Copyright MyCorp © 2021Make a free website with uCoz